nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bestsellers

Anel Baby Goods

Anel Baby Goods is uitgegroeit van een klein bedrijf naar een topkwaliteit bedrijf gericht op disney en o.a Nijntje baby artikelen. Anel heeft alles voor de baby van babykamer aankleding tot leuke accessoires om de (disney)babykamer compleet te maken. Anel Baby Goods staat voor bekende disney figuren zoals Winnie the Pooh, Knabbel&Babbel en Nijntje. Alle baby artikelen staan voor kwaliteit want alleen het beste is goed voor je baby. Met de brede babykameraankledingen en accessoires kunt je de hele kamer compleet maken. Van betextiel, wiegdeken en laken tot klamboe en kruikenzak. Om de babykamer helemaal compleet te maken verkoopt Disneykameronline.nl een leuk gebereid kussen, muursticker en bijpassende gordijn met disney stof.

 Collecties


Elk seizoen zijn er weer andere disney figuren te vinden in het Anel bedtextiel en accessoires.  Anel Baby Goods gaat mee met de laatste trends voor de babykamer en daar bij is Winnie the Pooh een belangrijk figuur.  zo hebben wij de Wishing Pooh collectie, een mooie grijs/mint collectie met Pooh print. De bekende Pooh Bakery Brown is verkrijgbaar in de geliefde bruine tinten. Pooh Fresh mint de vrolijk Winnie the Pooh komt ook terug in deze mint babykamer. En natuurlijk Knabbel en Babbel in grijs en ivoor verkrijgbaar. De vrolijke disney figuren zijn terug te vinden in baby laken, deken, hanglamp en muursticker. Voor de Nijntje fans hebben wij Nijntje Dots een trendy grijze met stippen collectie.


Bestellen


Bestellen gaat makkelijk bij Disneykameronline.nl je kunt betalen via veilige betalingskananlen of veilig achteraf via AfterPay. Zorg wel dat je daar voor een account hebt aangemaakt. Een bestellling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden. Bent je niet tevreden dan krijgt je je geld terug.