nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bestsellers

Pooh Fresh mint

Wie wil er nou niet een leuke deken, kruikenzak, slaapzak of dekbedovertrek uit de collectie Pooh Fresh mint van Anel. De vrolijke Winnie the Pooh komt terug op elk baby artikel uit de Pooh Fresh mint collectie van Anel van hoofdbeschermer tot de speelse muursticker in het mint tot ledikantdeken of boxkleed. Wie wil er nou niet zóm stijlvolle disney babykamer in de stijl van Winnie the Pooh?
De vrolijke mint groene collectie van Anel is zeer intrek bij de aankomende ouder. Op de baby artikelen vindt je Winnie the Pooh terug aan de waslijn of met ballon.

 

 Veiligheid

Anel Baby Goods is gespecialiseerd in veilige baby producten. Anel ontwikkelde het Safety-Vent® systeem om te baby te beschermen te teveel warmte. De dekbedovertrekken en hoofdbeschermers zijn zo ontwikkelt dat er bij te warme baby's de warmte wordt afgevoerd. Ook de veiligheid vind je terug in de cPooh Fresh mint collectie.


Bestellen

Bestellen gaat makkelijk bij Disneykameronline.nl betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen. En ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug een betstelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden.