nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bestsellers

Tijgertje babykamer

Een tijgertje babykamer is hip en trendy in de zwart witte uitvoeringvan het merk Plum Plum, de vrolijke tijger uit de Whinney the Pooh serie is fraai voor de babykamer inrichting.Tijgertje komt terug in de disney dekentjes voor wieg en ledikant. Disneykameronline.nl heeft er ook bijpassende lakentjes bij. Wil je echt alles in een stijl dan kun je er een bedomrander bij bestellen om het hoofdje van de baby te beschermen tegen stoten aan het bedje en natuurlijk is er ook een mooi hemeltje verkrijgbaar. Het hemeltje ook wel sluier genoemd heeft ook een fraaie disney print. 

Om je baby heerlijk te laten slapen zijn er ook slaapzakjes in maat 70cm,90 cm en 110 cm verkrijgbaar. Zo blijft je baby heerlijk warm tijdens het slapen ook al valt het dekentje van de schouders of gaat de baby draaien.
Voor de allerkleinste is er ook een fijn boxkleed in de kleuren zwart wit waar de baby heerlijk op kan liggen en spelen. Voor de verzorging heeft Disneykameronline.nl ook een waskussenhoes waar je de baby op kan aankleden na het badderen maar ook op kan verschonen.


Bestellen

Bestellen gaat makkelijk bij Disneykameronline.nl , een bestelling duurt gemiddeld 14 werkdagen. En ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug.

Ga jij ook voor een Tijgertje babykamer?