nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Bestsellers

Disney baby bedtextiel

Je bent zwanger en druk opzoek naar de inrichting van je babykamer. Baby bedtextiel mag daarbij niet ontbreken. Disneykameronline.nl is dealer van Anel en een verkooppunt voor al het bedtextiel voor je babykamer. Wij verkopen alles van Anel voor de baby. Mooie baby deken, laken, dekbedovertrek, hoofdbeschermer.
 

 Wieg of ledikant?

Of je baby nu in een wieg of in een ledikant gaat slapen je wilt natuurlijk goede kwaliteit bedtextiel voor je baby. Al het bedttextiel voor is van Anel wat staat voor kwaliteit en veiligheid. Uit alle collecties kun je mooie wiegdekens, ledikantdekens maar ook bijpassende lakens voor de babykamer kopen. De dekbedovertrekken kunnen je ook in maat baby (wieg) en maat peuter (ledikant) kopen.

Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel bij Disneykameronline.nl. Houdt er rekening mee dat de bestelling na 1/5 dagen verzonden wordt. Een bestelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden.


Uitgebreid assortiment

Het Anel bedtextiel voor de babykamer is zeer uitgebreid. Het disney bedtextiel heeft een ruim assortiment dekens voor wieg en ledikant in gebreide en katoene uitvoering. Bij de baby dekens hoort ook een bijpassend laken. Voor de peuter hebben een mooie hippe beddekovertrekken van Winnie the Pooh, Knabbel & Babbel of Nijntje.
Wij verkopen daarbij ook een hoofdbeschermer, om het baby hoofdje te beschermen.

Direct bestellen

Bij Disneykameronline.nl kun je het bedtextiel makkelijk online bestellen. De bestelling wordt tussen 1/5 werkdagen geleverd. EEn bestelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden.